Väpnad Konflikt i Europa 

(Denna text skrevs innan den 24-02-2022 och handlade då om det ryska hotet innan Ryssland gick in med militära styrkor i Ukraina).

Foto: Erik Cronvall

Jaha då var vi här igen, folk med makt som inte kan låta varandra vara. Liksom treåringar i en sandlåda har nu världsledare babblat om vad de vill och vad de inte vill ska ske. Lilla Putin har nu sagt att hans bänkkamrater inte får leka med Biden och de andra som går i parallellklassen.

Dessutom säger han att de som redan går i parallellklassen inte ska få göra vad de vill med sina bänkar, och om de inte lovar att göra som han säger så kommer han självfallet börja kasta sand på lilla Ukraina och resten av skolkamraterna som han redan håller på att kasta sand på. 

Självfallet säger klassen NATO att vem som vill ska få möjlighet att vara med så länge alla tillåter det, och därför har nu Putin fler “leksaker” hos sin bff Lukasjenko än vad Lukasjenko har själv. 

Men ja tack för mig och dude, bara för att du spelar battlefield eller cod så gör det dig inte till en ”super navy-seal, ranger, delta force, spetsnas, sog-soldat”. Så var som alla andra och hoppas på att det inte blir krig.

About the Author

Cronvall Erik
Tja! Tack för att du tar tiden och läser någon av mina artiklar. Vet inte om det finns mycket mer att säga :)