Vad tycker Manchester United-supportrarna om säsongen 23/23

Manchester United har under många år varit ett av Englands bästa fotbollslag. De senaste 10 åren har dock varit tunga för klubben med några få undantag. Med en historia präglad av triumfer och motgångar har Manchester United genomgått en turbulent period senaste åren. Nu under säsongen 2023/2024 så har det återigen varit turbulent för klubben både på och utanför planen. Det är dags att ta pulsen på supportrarna för att få deras perspektiv på den aktuella situationen och höra deras förhoppningar för framtiden.

Jag har träffat Morgan Magnusson som är en hängiven Manchester United supporter under många år och frågat om hans tankar om säsongen.

Morgan Magnussson. Foto: Teo Snöberg

Hur skulle du sammanfatta Manchester Uniteds prestationer under säsongen?

Jag tycker att dom har varit rent ut sagt usla. Sen har dom haft vissa matcher som varit bra men säsongen har inte varit bra över huvudtaget och det har varit som en berg o dalbana

Vilka spelare har imponerat mest/minst på dig denna säsongen

Garnacho har varit mycket bra och även Mainoo som kom upp från ungdomslaget har varit stark iår. Rashford har varit svag i år och jag förväntade mig mer utav han så det är bara att hoppas han kommer tillbaka i toppform nästa år.

”Jag tycker att dom har varit rent ut sagt usla”

Hur tror du att alla skador har påverkat säsongen?

Det är klart att det påverkat mycket. Det kan ju ha att göra med den hårda träningen att göra men det är svårt att säga.

Nu är Manchester Uniteds säsong officiellt över och trots att det blev en historisk dålig åttonde plats i ligaspelet så slutade säsongen på absolut bästa sätt när laget besegrade Manchester City i FA cup finalen. Detta innebär att laget är klart för nästa säsongs Europa League vilket fansen påpekat är mycket viktigt.

Sammanfattningsvis har Manchester Uniteds säsong 2023/2024 varit full av både upp- och nedgångar. Trots svårigheter har laget visat glimtar av potential och förbättring. Med några starka matcher och nya talanger som växer fram, ser framtiden ljus ut.